Berlinerkranser

I går bakte jeg berlinerkranser med frøkna. Det hele begynte da vi var på julemarked på søndag og der solgte de bl.a. mange slag julekaker. N synes berlinerkransene så så gode ut og spurte om vi kunne kjøpe. Selv synes jeg det var unødvendig å betale 80,- for en liten boks med kaker, så jeg kom med et annet forslag. Jeg sa at hvis hun fant en oppskrift og passet på at vi hadde det vi trengte så kunne vi bake i løpet av uken.

Tirsdag var oppskriften på plass og vi laget deigen. Jeg har ikke baket berlinerkranser før, så jeg må innrømme at jeg synes det var snodig å skulle ha kokt eggeplomme i en kakeoppskrift. Men det er en første gang for alt 🙂

IMG_4314

Så først blandet vi eggene, og deretter fulgte alt det andre.
IMG_2864

Vi satte den ferdige deigen i kjøleskapet og var klare til å bake neste dag.
IMG_2865

Det ble 2 brett med berlinerkranser. De ble ikke så perfekte som de på julemarkedet, men det var fine synes jeg.
IMG_2867

Og så smakte de kjempegodt 😀IMG_2868

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *