Onsdag kveld

Jeg synes ukedagene fyker av gårde for tiden, og ettermiddagene like så. Det skjer noe nesten hver dag og for ofte blir det ikke tid til å lage skikkelig middag en gang. I dag var det heldigvis ikke en slik ettermiddag. Ut over å bake berlinerkranser med N hadde jeg ingen poster på programmet. Dermed ble det deilig biff (ytrefillet) med timianpoteter, stekte grønnsaker, bearnaisesaus og portvinssaus. Mmm. Deilig 🙂

På vei til jobb i dag ble jeg stående en liten stund og kikke på hvor fint hovedgaten i vårt lille tettsted har blitt pyntet i år. Jeg fikk enda mer julestemning av å stå der i lett snøvær og se på lysene på juletreet og de andre trærne som står langs hele gata. Flott, ikke sant?
IMG_2866

Midt på dagen var jeg hos reguleringstannlegen med frøkna. Det har faktisk gått 6 uker siden hun fikk på reguleringen allerede. Sprøtt så fort den tiden har gått. Nå var det tid for litt stramming og nye strikker på klossene. Det er lett å se forandringen og hvordan enkelte av tennene har flyttet merkbart på seg. Fasinerende. Dette blir veldig bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *