Snufs

Ny morgen og nye muligheter!

Må innrømme at jeg synes litt synd på meg selv for øyeblikket, men jeg deler skjebne med mange andre. Mine faste følgesvenner for tiden er:
IMG_2852

Var så lur å dra på trening i går og forsto ikke hvorfor alt var så fryktelig mye tyngre enn det pleier. Tenkte at det var fordi jeg ikke fikk trent i forrige uka pga møtet på jobben, men synes allikevel at det var mye tyngre enn forventet. Først da jeg kom hjem igjen forsto jeg at det selvfølgelig kommer av forkjølelsen. Det er jo gammelt nytt at kroppen jobber tungt når den samtidig forsøker å ta kverken på en saftig forkjølelse. Litt lang lunte der altså 😉

Nei, det er på tide å fortsette med resten av dagen. Kos dere!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *