Advent

Da er det ingen vei tilbake. Nedtellingen til julaften er i gang. I dag er det 1. søndag i advent og om drøyt 4 uker braker det løs. Tror det er nok tid. Julegavene begynner å ordne seg en etter en, og nå er det ikke mange som gjenstår. Handlet noen på nett fredag, noen i butikk i går, og en på nett i dag. Dette ordner seg 🙂 IMG_2846

I dag begynte jeg dagen med gudstjeneste. “Lys våken” var navnet på dagens gudstjeneste, men jeg lurer på om den ikke like gjerne kunne hett “Stup trøtt”. Det var ei bra sigen frøken jeg fikk med meg hjem i dag. Hun og to til hadde forsøkt å sove i prekestolen av alle steder. Det gikk ikke så bra, så etter 2 timer måtte de kapitulere og finne seg en bedre plass. Hun har sovet 5 timer i natt, og det er alt for lite for ei som er vant til 8-9 timer. Da vi kom hjem foreslo jeg at hun kunne gå og legge seg et par timer, og da var hun ikke vond å be. Vekket henne kl tre og da så hun mer oppegående ut.

Da klokka nærmet seg fire gikk vi bort på grendehuset som ligger rett ved siden av oss. Der har det vært julemarked i helgen, og kl fire var det julegrantenning og nisse. Siden 11-åringer også liker å få nissepose var hun ivrig på å ta en tur. Etter dette gikk vi en tur inn for å kikke og jeg kjøpte et par gode oster fra et gårdsysteri i nabokommunen. Disse skal jeg spare til frokost/lunsj 1. dag, for da har vi huset fullt. Mmm… Gleder meg!
IMG_2851
Mellom og etter disse aktivitetene har jeg forsøkt å få gjort unna andre oppgaver også. Først strammet jeg etter hjulboltene på bilen siden det er et par uker siden jeg la om dekk. Så fylte jeg på spylervæske og motorolje. Gleden med gammel BMW er at den 1/2 – 1 ltr olje drikker i mnd. Tørst gammel dranker det der 😉

Deretter har jeg redigert bildene til neste års veggkalender, laget julekort, oppdatert medlemslisten til Friskis&Svettis og ført regnskapet. Det er styremøte til tirsdag så da bør jeg ha alt på stell.

Nå synes jeg at jeg har fortjent å ta kvelden, så da gjør jeg det 🙂