Lørdag

I dag har jeg tatt med ungene på tur. De trenger langrennsutstyr og derfor måtte de nesten bli med, på tross av at dette er julegaver. Kom oss ikke avgårde så tidlig som jeg i utgangspunktet hadde planlagt, men da klokka ble elleve var vi på vei ut av gården. Det er ca tre kvarter kjøring til nabobyen, og vel fremme på Intersport var det bare å la ekspeditøren gjøre sitt. Det ble langrennsski og bindinger på N og ski, bindinger, støvler og staver til M. Vel ute i bilen igjen hadde jeg knapt fått satt rompa i setet før jeg kom på at vi hadde glemt slalåmhjelm til M. Dermed var det bare å gå ut av bilen og inn igjen i butikken.

Vel ferdige der tok vi turen til byens handlesenter. Hadde så fine planer om å få tak i lyslenkene som jeg hadde falt for i bursdagen til Anne, men der fikk jeg lang nese gitt. Disse var ikke lenger å få tak i…… Skuffet? Ja, men ikke så mye å gjøre med det. Da får man klare seg ute, og det gjør man jo 😉

Vi var hjemme igjen litt over halv tre. Da måtte N pakke overnattingssakene sine, for hun og en gjeng 11-åringer skal overnatte i kirken i natt. Det arrangeres “Lys våken” i kirker rundt i hele Norge. Vi kan ikke akkurat skryte av å være flittige kirkegjengere, men det er allikevel spennende for frøkna å få overnatte i kirken sammen med venninnene sine, klassekamerater og andre jevnaldrende. Jeg avleverte henne kl fire og etter en liten velkomstsekvens dro vi foreldre hjem. I morgen skal ungene bidra i gudstjenesten kl elleve, og så er det hjem igjen. Tar med meg M, for siden han er konfirmant til våren skal han ha vært på 5 gudstjenester innen da. Dette blir den tredje, så han ligger godt an. Har planer om å forsøke å få kommet meg på julegudstjenesten også, og dermed vil 4 være unnagjort for hans del. Har ikke vært i kirken så hyppig siden jeg var konfirmant selv,  og det begynner å bli veldig mange år siden 🙂
IMG_2834

Da vi kom ut av kirken var det så nydelig lys ute. En av de andre mammaene fant frem mobilen for å ta bilde av det, og det synes jeg var en god ide 🙂

IMG_2826