En måned igjen

I går hadde vi fellesmøte i banken fra etter arbeidstid til litt over kl åtte. Vi har slike fellesmøter 3-4 ganger i året og denne gangen hadde vi besøk av Øystein Botne. Han har ord på seg for å være litt av en visjonær og å se 5-10 år frem i tid med sine tanker for bankverdnen, og det var interessant å høre på ham. Det har vist seg at han svært ofte har helt rett i  visjonene sine.

På dette møtet lærte jeg noe annet som jeg ikke visste. Det er at SpareBank 1 faktisk var første bank ute med både nettbank og mobilbank i Norge. Det viser jo at man ikke behøver å være store som DnB for å  være først ute med gode ideer og løsninger. Vi har også kommet med en oppfølger til nettopp denne konkurrenten vår sin enkle vennebetaling: Vipps. Løsningen til SpareBank 1 heter Mcash og har langt flere muligheter enn Vipps. I tillegg til den ordinære vennebetalingen kan du med Mcash bestille varer på mobilen fra en hel rekke leverandører, og betale i samme slengen. BI Nydalen er en av aktørene som tilbyr denne løsningen. Når man har bestilt og betalt varer fra menyen på mobilen kan man gå rett i hentekassa, og slippe den ordinære køen. Stadig flere klubber og organisasjoner er i ferd med å tilby Mcash løsninger. Bl.a. Fredrikstad Fotballklubb. Morsomt at vi nok en gang er ledende med gode ideer.
https://mca.sh/no/wp-content/themes/mcash/assets/v3/images/logo_mcash.png

I dag er det bare EN måned igjen til jul. Hjelp! På tide å sette galskapen i system, så i dag ba jeg om en fridag i neste uke så jeg forhåpentligvis er ferdig med julegavene når den dagen er over. Det blir jo shopping på meg på torsdag og lørdag denne uka også, og siste krampetrekning torsdag i neste uke.
På lørdag er planen å ta med ungene for å handle skiutstyr. En del av det skal handles for tanter og besteforeldre, men det synes jeg er helt greit. Det blir kanskje ikke de mest spennende gavene, men for å være sikker på at det som blir kjøpt er i riktig str og at det faller i smak så må det bli sånn med akkurat de gavene.

Nå er det kaldt og klart ute. Det har vært såpeglatte veier her på østlandet i dag, og mange biler har ikke klart å holde seg på veien. Heldigvis har jeg kort vei til jobben, og lite trafikk er det på disse veiene også. Det er ikke annet å gjøre enn å ta det med ro og kjøre etter forholdene.

Ønsker dere en deilig kveld med disse bildene. Det er vikelig et vakkert syn som møter en når en skuer ut over fjorden nå om dagen 🙂

IMG_2750 IMG_2751

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *