Troen på kjærligheten

I dag har jeg hatt en slik fredag ettermiddag som jeg virkelig liker. Etter jobben var det en kjapp tur innom butikken for å få tak i chili, og så hjem til gjengen min. Fredag er jo rydde- og vaskedag hos oss, og det er godt når vi alle samarbeider og får jobben gjort slik at helgen kan komme.

Det meste var ferdig til nærmere halv seks, og da pakket gutta sakene sine og dro på skyttertrening. Jeg hadde bare igjen å støvsuge 2. etg og siden jeg følte at jeg hadde veldig god tid tok jeg en liten tv-pause for å se på opptak fra i går. Jeg har fulgt med på “Kjærlighet ved første blikk” i høst og kost meg med å følge disse modige menneskene som tør å virkelig satse alt for kjærligheten. Spennende å følge med på hvordan de forskjellige parene klarer seg og å få være litt flue på veggen.
Det ene paret fikk jeg store forhåpninger til, og det viste seg å være berettiget. De andre gikk det ikke så bra med, men 33% suksess er tross alt bra tatt i betraktning at andre har tatt avgjørelsene på forhånd.

Det var skikkelig feel-good å sitte med smil om munnen og varm følelse i hjertet når de bekreftet at de ønsket å satse videre på hverandre.
Er nok litt håpløs romantiker ja 🙂

https://tvn-press.s3-eu-west-1.amazonaws.com/picturepark_attachments/files/000/012/090/full/Gift_ved_f%C3%B8rste_blikk__logo_Original_64826.jpg?1433328531

__________________________________________________________________
Og så , dagen derpå…..
Det har blitt lørdag og N har akkurat gjort meg oppmerksom på at jeg har gått glipp av slutten på siste episoden. Trodde jeg hadde sett alt, men den gang ei. Det gikk dårlig for det 3. paret allikevel. Synd….
Vel, jeg mister ikke troen på kjærligheten av den grunn. Men det er nok lurt å være sikker på at man har fått med seg absolut ALT før man skriver innlegg 😉
__________________________________________________________________

Sånn ellers føler jeg litt på at jeg ikke har så mye spennende å fortelle i dag, men tenkte jeg ville vise dere et par bilder jeg tok tidligere i uka. Det var så flott lys at jeg måtte bare prøve å fange det. Det blir ikke all verden med kameraet på en iPhone, spesielt ikke i dårlig lys, men har forsøkt å forbedre de litt i photoshop.IMG_2710 IMG_2711

Snart kommer gutta mine hjem og da skal blir det taco og rødvin/brus.
Kos dere med fredagskvelden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *