Troika in the making

Jeg er fortsatt giret på julefobredelser, og nå er det min hjemmelagde troika som står for tur. Dette er superenkelt, men tar litt tid. Er ikke ferdig ennå, men så snart jeg kan presentere ferdige konfekter skal dere få oppskriften min.

Hadde det morsomt med å begynne på troikaen i går, og siden de forskjellige trinnene i prosessen tar litt tid er det fort gjort å glemme seg bort litt. I går kveld presterte jeg defor å glemme bort geleen. Dermed ble resultatet slik:

IMG_2737 IMG_2738 IMG_2740

Jeg lover deg at vi fikk oss ei skikkelig latterkule. Først viste jeg M hva jeg hadde prestert, og da han hadde sluttet å le tok han med bollen og viste pappaen. Han lo ikke noe mindre han 😀

Heldigvis er gele veldig real å ha med å gjøre, så etter et passe langt vannbad fikk jeg den flytende igjen og fikk den på plass der den skulle være. Nå står brettet mitt i fryseren og er i teorien klart til neste trinn i morgen. Men i morgen er det husvask og taco, så det må nok bli på lørdag i stede tenker jeg.
Nammm……

IMG_2746

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *