Onsdag ettermiddag

Ikke før har uka begynt, så er det nesten helgen igjen. Onsdag allerede, og ikke stort igjen av den heller. Har ingen planer for helgen foreløpig, og det gir jo mange muligheter. Får se hva jeg/vi bruker den til.

Nå føler jeg at det begynner å bli på høy tid å få planlagt julegavene. Vet at mange er godt i gang og kanskje til og med ferdig. Selv har jeg bestilt èn julegave på nett og that`s it. Har fått spørsmål fra søstern min og stedatteren min om hva ungene ønsker seg til jul, men har ikke gitt noen fornuftige svar ennå. Men i dag fikk N ferdig listen med julegaveønskene sine, så da gjenstår det bare å gi M et ømt spark bak. Har en mistanke om at han tenker at hvis han ikke kommer med ønsker vil han få penger i stede. Noe som passer han fint, lille økonomen vår. Han krever lite, men liker å se saldoen på kontoen vokse. Men jeg har noen planer for ham, og så håper jeg å få lurt ut noen ideer av ham i tillegg. Lurt å fordele julegaveønskene slik at de passer til de som kan komme til å oppfylle de. Hvis du forstår hva jeg mener 🙂

Må begynne å mase på de jeg har på min egen gaveliste også, men føler liksom at det er litt vanskelig når jeg ikke har noe konkret å komme med til de. Mulig det blir litt juleshopping i neste uke, for da har jeg blitt invitert med på tur til Norwegian Outlet igjen av min gode kollega Trine. Det gleder jeg meg til. Hadde en super tur sist 🙂

Og så over til noe helt annet. Hvis noen av dere der ute er glade i wok tenkte jeg at jeg skulle komme med en liten anbefaling. Nemlig denne :

IMG_2725

Dette er en ferdig karri-pasta som blir en knall saus til wok. 80-90 gram av denne blandes med 1 boks kokosmelk, 1 ss sukker og voilà! Knallgod indian curry. Denne finnes ikke bare i gul karri, men også i rød, grønn og massaman.
I tillegg har samme leverandøren paster som er grunnlag for andre wokker og supper. Jeg pleier å kjøpe disse i innvandrerforretninger (håper det er lov å kalle de det) og de koster ikke stort. Har betalt fra 20-30 kroner for en boks, og de holder til mange middager.

IMG_2726

Dette ble i alle fall middagen hjemme hos oss i dag.
Bon appètit!

One thought on “Onsdag ettermiddag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *