Hula mi

Nå har jeg kjent på abstinensene i noen dager gitt. Etter at pc`n til gemalen tok kvelden har han lånt min. Mye!
Det er ikke det at jeg ikke forstår behovet, for han har brukt hele helgen på å forsøke å sette den sammen og få den til å virke med de nye komponentene fra Komplett.no. Siden dette viste seg å være alt annet enn enkelt ble det ikke mye ledig tid for meg til å sitte her gitt. Han har virkelig forsøkt alt som er å forsøke, men uten hell. Nå er de trolig defekte delene på vei tilbake til Komplett igjen, så da håper jeg at de sender nye “friske” enheter til ham. I mellomtiden setter han sammen en midlertidig pc, så da får han nettillgang igjen.

Nå har gutta mine akkurat dratt på skyttertrening og jeg får omsider litt egentid på nett. Trodde egentlig ikke at jeg satt så mye her, men når man mister tilnærmet all tilgang får man nesten litt abstinenser. Har i alle fall rukket å kjenne på  hvor viktig denne egentiden ved tastaturet er for meg. Godt å tasle inn på roterommet mitt, eller hula mi om du vil. Et fint navn ville sikkert vært “kontoret”, men dette rommet mitt er fyllt opp med klesskap, kommode, skrivesaker, pc, 2 esker kake-bake-saker, skolesaker fra ungene, symaskin og alt mulig annet som jeg bruker ofte, og av og til. Ikke akkurat noe fjongt kontor. Dette er mitt rom, mine saker, mitt rot og min egen hule.

Nå har jeg tenkt til å ta en tur ut på kjøkkenet sammen med N. Har lyst til å bake ett eller annet og tror det blir snurreboller med vaniljekre, sjokolade og marsipan. Du finner oppskriften her.

IMG_2288

IMG_2292

Kos dere masse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *