Slow sunday

Da er søndagen godt i gang, og jeg har gjort svært lite fornuftig enn så lenge. Gårsdagen ble spesiell på grunn av terroren i Paris, så lufta gikk liksom litt ut av meg. Var på skibyttedagen og fikk tak i “nye” slalomstøvler til begge ungene, plus twin-tip ski til M. Det var betydelig mindre skiutstyr der i år enn tidligere år, så langrennsutstyr ble det ikke noe av dessverre. Ergelig, for begge to trenger det… Vel, da får det bli julegaver i stede. Å handle slikt til full pris er såpass dyrt at på denne tiden av året får det bli julegaver tenker jeg. 

Da ettermiddagen kom i går begynte jeg å bli rastløs, men da var klokka nærmere 5-6 og det var liksom for sent å begynne med noe fornuftig som kom til å ta litt tid. Fant ut at jeg heller fikk være flittig i dag, men enn så lenge har det visst ikke blitt helt slik. Sov lenge og spiste ikke frokost før i ti-tiden. Så trengte jr en klipp, så da klokka ble elleve kjørte vi i gang med hårtrimmer og saks. Han ble riktig fin, om jeg må så si det selv 🙂 Frøkna hadde gjort avtale med ei venninne om å reise i svømmehallen, så straks jeg var ferdig med klippingen kjørte jeg henne dit. Hun blir borte meste parten av dagen, og skal hentes hos venninnen i ettermiddag 

Så da sitter jeg her da. Kladder dette innlegge på “padda”, for gemalen har okkupert pc´n min. Han oppgraderer sin egen pc, men krangler med drivere og andre morsomheter. Dermed blir dette innlegget et lite eksperiment. Dette er første innlegger jeg lager 100% på padda. Interesant 😉

Har begynt  å planlegge hva som skal bakes før jul. Det blir julefeiring hos oss i år, og både foreldrene mine og søsteren min med familie kommer. Det blir kjempekos for alle , og spesielt for ungene. Jeg er ingen stor julekakebaker, men noen tradisjoner har jeg. Det er ikke nødvendigvis tradisjonelle julekaker, men det hører like fullt med. I tillegg til “gaffeltrykkaker” og pepperkaker har jeg tenkt til å lage kokosmakroner og kanskje nøtteroser. Jeg skal også lage bounty og troika. Det er superenkelt, og kjempegodt. Legger ut oppskrifter til dere når jeg kommer så langt 🙂

Ønsker dere en forsatt super søndag med dette bildet av gårsdagens soloppgang. En nydelig  himmel som bar løfter om en deilig dag. Det var før jeg leste nyhetene og dagen ble så annerledes.

I dag er himmelen strålende blå, og helt nydelig. Jeg håper det betyr en lettere dag i dag, og forhåpentligvis blir det litt mer fart i meg veldig snart. Kunne godt tenke meg å komme i gang med litt baking. Det som holder meg igjen er egentlig det at frøkna kommer til å bli skuffet over at jeg har gjort det uten henne, men på den annen side kan jeg jo ikke sitte her og gjøre ingenting bare fordi hun er avgårde hos venninne. På tide å tenke på hva jeg har lyst til å gjøre, og ikke bare på alle andre.

Yes! Da gjør jeg det 🙂

   

2 thoughts on “Slow sunday

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *