Lillelørdag

Så er vi midt i uka igjen, og veldig plutselig er det helg igjen også. Skummelt så fort det går.

I går feiret ungene og jeg bryllupsdagen og storkoste oss. Brudgommen gikk glipp av hele greia siden han er på vift på Gardermoen. Bilbransjekonferanse 🙂 Men ungene og jeg har storkost oss. Stor pizza med biff, bacon, kjøttboller og tilbehør. Nam….. 🙂

IMG_2649

Deretter bar det av sted til skyttertrening, og i dag var det ganske mange der. Nesten alle baner var fyllt opp og jr. ligger innerst mot veggen.

IMG_2650

Da frøkna var i seng for kvelden var jeg så fysen på is. Vurderte først å hente meg en kroneis e.l., men fant ut at det var å overdrive. Dermed kikket jeg i den skuffen i fryseskapet hvor de små ispinnene har ligget. Var så sikker på at det skulle ligge igjen noen saftis der, men den gang ei….. Jammen meg har det vært mus i fryseren og spist opp de siste ispinnene. Mon tro hvem det kan ha vært 😉 Dermed endte jeg opp med litt heksehyl i stede, men det stagget i grunn ikke lysten på is. Siden jeg er en slik reser på selvkontroll ble det en stor is allikevel. Snakk om å være trofast til egne forsetter. Hi, hi…..

Nå gleder jeg meg til å få hjem gutten min igjen. Han eldste altså. Han har bare vært borte siden i går, men i løpet av den siste drøye måneden har han vært masse borte. Konferanser, årsmøter og kurs. Masse borte!
Det er rart hvordan jeg på forhånd tenker at det skal bli litt godt å ha litt tid alene og gjøre mer som jeg vil, men sannheten er at det er stusselig. Stusselig når ungene er i seng for kvelden og jeg står fritt til å se hva jeg vil på tv, sitte her og skrive eller hva som helst annet jeg måtte ha lyst til. For resultatet er at det blir for stille, og jeg har hverken lyst til å gå og legge meg eller å bli værende oppe. Det er bedre med en å krabbe inntil i sofaen, og i senga 😉

Vel, over til dagen i dag!
Det første høydepunktet mitt i dag er klokka tolv når jeg setter meg i frisørstolen. Det er på høy tid å få redusert på hårmanken, for selv om det bare er 5 uker siden sist er det lenge når håret egentlig skal være kort. Nå føler jeg meg som en forsømt sau, og jeg får ikke kustus på manken. Looking forward to my meeting with the scissors. Yei!

Det neste høydepunktet er på kvelden, men det forteller jeg heller om i morgen. Erta bærta! 😉

Ha en strålende onsdag, alle sammen!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *