Frædda!

Så var vi der igjen. Fredag, husvask og taco! Livet er godt.
Nå har jeg vært gressenke i et par dager, men bortsett fra at jeg ikke har hatt noen å krabbe inntil på kvelden har jeg ikke merket så mye forskjell. Livet går jo sin gang og de faste oppgavene må gjøres enten man er èn eller to. Men jeg gleder meg til å få ham hjem i morgen.

Største forskjellen er egentlig at middagsmenyen blir litt mer variert. Min kjære er nemlig ganske sær i matveien, og siden jeg er fast bestemt på at ikke ungene skal bli det passer jeg på å gi de variert mat og enkelte utfordringer når det bare er oss 3 til middag. Har forsøkt, men det har vist seg vanskelig å omprogrammere en mann på 50. Vel, han har mange andre gode sider, og etter snart 19 år sammen har vi funnet løsninger som fungerer for alle 🙂

Etter husvasken kjørte jeg jr. på skyttertrening. Det er jo vanligvis gutta mine som drar på dette, men med pappaen på tur må jeg bli med i stede. Jeg skyter ikke, men kan jo vise fram go`gutten min i stede. Lange slampen min 🙂

IMG_2616IMG_2617

Vel hjemme igjen var det bare en post igjen på programmet før jeg sovnet forran tv`n som vanlig. Det er ikke mye selskap i meg når uka er over og det endelig er helg, dessverre. Da klokka var 22,00 satt jeg og glippet med øynene, før jeg måtte gi slipp og sovnet.

IMG_2619

Godt jeg har ungene som sørger for at jeg ikke sover så lenge. Skal i alle fall være våken lenge nok til at jeg får gjort ferdig dette innlegget og sakt natta til de håpefulle 😉

Håper dere får en flott helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *