Sky on fire

Mandag morgen og nye muligheter. Helgen er over før den nesten har rukket å begynne, men det er jo slik det skal være. Da har helgen vært god.

Takket være dårlig hukommelse ble avslutningen på gårsdagen annerledes enn jeg trodde tidligere på dagen i går. Litt over kl tre fikk jeg en melding fra ei av jentene i barselgruppa. Hun ville bare bekrefte tidspunktet vi skulle treffes. Da var det jeg kom på at vi hadde en avtale om å møtes uten unger på ettermiddagen. Bare vi jentene, god mat og masse skravling 🙂 Godt at hun trengte tilbakemelding på tidspunktet, ellers hadde jeg glemt bort hele greia. Fort gjort når man har hodet andre steder.

På vei til der vi skulle møtes måtte jeg bare ta noen stopp for å ta bilder av himmelen. Den var helt fantastisk i går. Så at det var mange himmelbilder på Face og Insa i går, så det var tydeligvis mange som fikk nyte dette skuet. Kan allikevel ikke dy meg for å dele noen av bildene mine med dere.

Etter 3.5 timer med skravling vendte jeg nesa hjemover. Var hjemme halv ni og ble møtt med herlig pizzalukt. Ungene hadde laget “pappas pizza” sammen med T og satt mette og veldig fornøyde i stua og koste seg med en film. Kjempekos at de også hadde hatt en flott kveld 🙂

Ønske dere en flott ny høstuke!

IMG_2580 IMG_2582 IMG_2584 IMG_2585

Fikk forresten i gang Instagram kontoen til Fjordfrue i går, så nå finner dere meg der også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *