3 måneders dag!

I dag er det 3 mnd siden jeg startet denne bloggen! Hipp, hurra for Fjordfrua!

Må innrømme at jeg var veldig spent da jeg begynte på dette her. Kjempenervøs for hva “alle” ville mene om det å ha blogg i utgangspunktet, og ikke minst om det jeg skriver. Hva hvis de synes at innholdet er hjernedødt og at jeg “tror jeg er noe” siden jeg starter blogg. Kom meg heldigvis over de verste  kompleksene etter en stund, og så ble i stede bekymringen “hva hvis ingen gidder å lese det jeg skriver?”

Nå har jeg kommet dit at jeg tenker, hva kan jeg finne på for at flere skal få vite om bloggen min? Vet at jeg kan legge ut på Face, men samtidig har jeg et ønske om å være relativt anonym. Derfor har jeg valgt å ikke bruke den muligheten. Men hvis noen finner innlegg som de synes er bra, eller oppskrifter de ønsker å dele så synes jeg det ville være veldig stas hvis de delte det på div. medier. Jeg vil jo gjerne deles, selv om jeg ikke har lyst til å gjøre det selv. Det vil være så lett gjenkjennelig hvis jeg gjør det, men ikke nødvendigvis hvis andre gjør det. Så del gjerne 🙂

Skal gjøre et eksperiment på Instagram og se om det kan fungere. Tenkte å opprette Fjordfrue.no der. Kanskje det kan bli en fin måte å synes bedre på?
Prøver og ser. Det kan jo ikke skade, ikke sant. Hi, hi….

Dagen i dag ser ut til å bli en skikkelig daff dag. Burde vært ute og beiset siste rest på garasjen. Burde funnet frem vinterdekkene og sjekket mønsterdybden. Hvis det må kjøpes nye dekk er det på høy tid å gjøre det nå.
Heldigvis er det fortsatt mye igjen av dagen, så det er fortsatt muligheter.  Daffer meg litt til, og så skal jeg nok få gjort litt fornuftig tenker jeg. Har en del rydding innendørs som bør gjøres også, så det er mange muligheter.

Det jeg HAR fått gjort i dag er å ta en liten tur ut i hagen. Tok noen bilder av høststemningen der ute. Det ligger masse flotte gule blader i hele hagen. Det ironiske med dette er at vi ikke har et eneste løvtre på vår eiendom (bare noen småbusker). Alt kommer fra naboeiendommen og et forvokst bjørketre som naboen nekter å felle fordi han synes treet er så flott. Og ja, treet er flott det, men naboen har ikke sjans til å se treet fra huset sitt i det hele tatt. De må faktisk inn på vår eiendom for å se treet. Men, ikke så mye vi får gjort med det. Sånn er det bare. Fargene er knakende flotte da, så vi får nyte de 🙂

IMG_2572

IMG_2570

IMG_2568

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *