Come fly with me

Da er sommerferien i boks! Bestilte flybillettene i går kveld, så da er datoene spikret og reisen betalt. Har begynt å glede meg allerede, selv om det vel strengt tatt er i tidligste laget 🙂

Og turen går til :

Dette blir 5. gangen vi skal feriere i Thailand. Som jeg har fortalt før har foreldrene mine hus der, og det skal vi låne i 3 uker.

IMG_3956

Klarte å få opp pulsen godt etter at bestillingen var i orden i går kveld. Brukte appen til SkyScanner siden jeg hadde blitt tipset om at det var spesielt gode priser når man bestiller via de. Det stemmer godt det, men du verden som jeg knotet med å få orden på bestillingen. Flere ganger ble jeg kastet ut, og så var det usikkerhet på hva jeg skulle velge av de forskjellige alternativene som kom opp. Endte opp med kun å velge en servicepakke som i all hovedsak ga oss trygghet om at vi kom til å få sitte samlet + å bestemme flyseter på forhånd. Skjer det noe annet i forbindelse med turen får den ordinære reiseforsikringen vår ta seg av det.

Så langt så bra. Fikk altså til slutt orden på bestillingen og fikk til og med betalt. Fornøyd men stresset satt jeg omsider med ordrebekreftelsen i hånden. Det er jo en god slump penger + at “bordet fanger” når bestillingen er i boks. Ble sittende og kikke på bekreftelsen for liksom å forsikre meg om at alt var i orden. At jeg kunne slappe av og ikke behøve å tenke så mye mer på det der og da. Da var det selvfølgelig at jeg oppdaget at alt slettes ikke var i orden. Jeg hadde prestert å skrive at N var født i 2014 i stede for 2004 !!!!!!! Skal love at hjertet hoppet i brystet på meg og adrenalinet pumpet rundt.
Hva søren skulle jeg gjøre nå????

Skynte meg inn på nett igjen for å se om jeg kunne får ordnet tabben min. Det eneste jeg fant var en siden med svar på diverse “vanlige spørsmål” og et av de gjaldt hva man kunne gjøre hvis etternavnet var feil. Svaret var ingen trøst akkurat, for da kunne man nemlig risikere å måtte bestille ny billett 🙁
Fant telefonnummeret til kundeservise, men de var bare åpne mellom 09,00 og 16,00 på hverdager. Gode råd ble dyre, så jeg sendte de en mail. Fikk mail tilbake med løfte om at jeg skulle få svar innen mandag kl 15,00. Det var ALT for lenge til for meg. Så lenge var det IKKE aktuelt å vente. I mellomtiden måtte jeg bare si til meg seg at det kom til å ordne seg. Det MÅTTE ordne seg.

Noe av det første jeg gjorde etter kl 09,00 i dag var derfor å ringe SuperSaver som billettene er bestilt via. Etter 15-20 min venting fikk jeg omsider svar og…. det ordnet seg!!!!! Det var ikke mulig å endre årstallet, men de la inn et notat til flyselskapet og det skal ikke by på noen praktiske problemer. JIPPI !!!!!

Fy søren så lettet jeg ble. Skuldrene senket seg og jeg kunne endelig tøyse med tabben min. Ungene lo godt i bilen på vei hjem i dag da jeg fortalte at N plutselig var blitt 10 år yngre og bare ville være 2 år når vi reiser på tur til sommeren 😀
Ikke bare fikk jeg ordnet opp i tabben min, en jeg fikk bestemme setene våre også. Siden setekonfigurasjonen er 3+3+3 var det ikke mulig å få alle fire i midtre raden slik vi egenlig foretrekker. Men alternativet er 2+2 på hver sin side av midtgangen, og det fungerer helt fint det også.

Dette blir så bra!

IMG_3373

IMG_3942

IMG_3965IMG_3960IMG_3961

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *