Herlige kollegaer

Noen dager slutter litt mer hektisk enn det som føles godt, og i dag ble en slik dag. Det er mer enn nok å gjøre på jobben for tiden, og det har det strengt tatt vært i hele år. Vanligvis er høsten en litt roligere tid, men ikke i år. Det var hals over hode hektisk fra første arbeidsdag i det nye året, og selv om det ikke har vært så kaotisk etter sommerferien er det mer enn nok å henge fingrene i fortsatt.

I dag ble slutten på dagen ekstra hektisk. Må innrømme at jeg følte at jeg druknet litt, og da er det mine herlige kollegaer trer støttende til. Må innrømme at jeg savnet Anne (min tidligere leder) veldig da hodet mitt kokte i ettermiddag. Savnet å kunne gå til henne og finne en løsning. Min nye sjef er en flott fyr han, men han skal dele deg på to avdelinger og i dag var han bare litt hos oss før han dro videre. Og dessuten er det ikke så lett å gå til ham som det var å gå til Anne, for jeg vet at han har litt for mange som maser på ham. Anne var (nesten) bare “vår”.

Nå er ikke jeg den som klarer å koke veldig lenge inne i hodet mitt i ensomhet, så etter en passe stund begynner tankene mine å komme ut av munnen også. Kollegene mine forsto at jeg var fortvilet og frustrert over en lånesak, og dermed hadde jeg to hjelpende engler der på flekken. De har lengre erfaring enn meg og har vært i slike situasjoner langt flere ganger enn meg. Følger meg skikkelig som en nykommer når det blir slik og føler at jeg burde ha fikset det på bedre på egen hånd. Men sånn var det ikke i dag. Takket være mine gode kolleger fikk jeg roet hodet mitt og fikk hjelp til å legge en slagplan.

Før jeg dro fra jobben hadde den ene kollegaen min kikket raskt over saken og hjulpet meg til å få et bedre overblikk. I morgen tidlig skal min andre kollega møte meg på jobben halv åtte og hjelpe meg med å gå videre i saken. Jeg blir så rørt over hvor herlige de er og er veldig takknemlig over å få være en del av et slikt team. Jeg håper at jeg kan få være den som er der for de neste gang. Tusen takk!

Hjerte

Ønsker dere en deilig kveld med dette bildet som veslefrøkna mi tok av morgenens soloppgang.

2015-10-22 Soloppgang

2 thoughts on “Herlige kollegaer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *