Bok, pc og vårruller

Fikk faktisk begynt på boken min i går. Det så først mørkt ut, for jeg kom på at det var på høy tid å oppdatere regnskapet til Friskis&Svettis + sende ut nye oppdaterte lister med medlemmer. I tillegg hadde jeg noen egne regninger som måtte betales.
MEN da klokka nærmet seg seks på kvelden kunne jeg omsider sette meg ned med min nye bok. Den svarer i høyeste grad til forventningene så langt, og ligger hele tiden og roper på meg fra sofakroken i stua. Nå hjelper ikke det så mye når man har for mange andre ting som også krever sitt, men jeg satser på at jeg får litt ledig tid etter trening i kveld.

I går satte min kjære opp en ny pc til meg. Eller, ny og ny fru Blom. Det er en utrangert pc som har blitt byttet ut på jobben hans, men det duger helt fint for meg. Har til nå brukt en Laptop, men den brukes til litt forskjellig annet også, og da er det kjekt med en pc som står helt stille hos meg hele tiden 😉
Det er en utfordring å få ting slik som jeg vil, men nå er jeg jo en fantastisk tålmodig person (NOT) så det er jo ikke noe problem….. Er ikke så glad i Windows 7, for da får jeg det ikke slik som jeg er vant til, men det går seg vel til. Får begynne med å få over de filene jeg bruker mest, så går det seg vel til etter hvert.

IMG_2465

Mandager er litt kaosdager hos oss. N skulle på fotball og sesongavslutning, så jeg rakk knapt å komme meg på innsiden av døra hjemme før hun skulle kjøres av gårde igjen. T skulle hjelpe en venn med en bil, og tok seg litt mat mens jeg kjørte N. Dermed ble det bare M og meg igjen som ikke hadde spist. Da er det kjekt med vårruller i fryseren! Deilig hjemmelagde vårruller 🙂

IMG_2464

Nå er det rett før M og jeg suser av gårde til Power Hour med F&S.
Nyt kvelden, folkens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *