Kveldstur

I dag har jeg omsider fått hjem mannen igjen. Han kom hjem en snau time før meg og er bra sliten etter 5 dager med møter fra ni om morgenen til ti-elleve om kvelden. Det er lange dager på landsmøtet til Fellesforbundet, men veldig interessant forsto jeg.  Kjempedeilig å ha ham hjemme igjen.Hjerte

Nå ligger han langflat på sofaen og har sovnet tror jeg, men før han kom så langt gikk vi oss en tur i solnedgangen. Deilig å få luftet seg litt og et nydelig lys da solen gikk ned. Forsøkte å fange det.

IMG_2436 IMG_2438 IMG_2439 IMG_2443IMG_2444

Nå holder jeg på med litt kakebaking igjen. I morgen er det Miljøkveld på ungdomskolen og jeg har meldt meg til å ta med kake. Det er nesten alltid en utakknemlig jobb å skulle skaffe folk til å bake kaker i slike sammenhenger, så jeg tenkte at det var like greit å melde meg til tjeneste med en gang. Det er fort gjort å bake ei langpannekake, og kanskje regner det litt på oss andre også? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *