Snart ferdig

I dag har jeg igjen vært ute med beisekosten igjen. Kom meg ikke ut så tidlig som jeg egentlig hadde planlagt. Det kom først og fremst av at senga var så god at klokka ble kvart på ni før jeg kom meg ut av den. Var på plass ute i veggen nærmere kl ti, og holdt på til halv to. Dermed er andre siden av garasjen også beiset. Siden deler av garasjen er gammel og deler er ny, behøvde jeg ikke beise hele denne siden. Vi bygget på garasjen i fjor høst, og derfor var det kun “trekanten” i toppen inkl. forkantbord og takskjegget som trengte beis i denne runden. Da er det ikke så mye beising som gjenstår. Rekker resten på en ettermiddag tenker jeg. Snart ferdig for i år 🙂

IMG_3738Ser at den nye beisen er hvitere enn den gamle, så det spørt om ikke resten også trenger å friskes opp. Men det skjer ikke i år 😉

Da jeg var ferdig med å rydde opp etter meg måtte jeg en tur ned på stranden igjen. Det er så flott med høstfargene, og det var nesten speilblankt på fjorden, så landskapet speilet seg så fint på andre siden.

IMG_2407

Vel inne igjen spiste jeg lunsj med ungene og spurte hva de kunne ha lyst til å bruke resten av dagen til. De hadde lyst på en tur på kino, og det som passet best for oss alle tre var “The Martian”. Har hatt lyst til å se denne filmen, så det passet meg veldig bra at ungene også valgte denne.

Dermed hadde jeg enda mer ledig tid, for filmen begynte jo ikke før på kvelden. Vurderte å sette meg ned med ei bok, men hadde ikke ro i rumpa til det. Hadde planlagt å lage vårruller i går, men så ble det ikke tid til det. Derfor gjorde jeg det nå i stede. Nå ligger 30 vårruller og kjøler seg ned slik at jeg kan putte de i fryseren. Kjekk mat å ta opp når man egentlig ikke vet hva man skal finne på til middag. Personlig trenger jeg ikke annet tilbehør enn søt chilisaus og et stort glass Farris. Mmm…… Skal gi dere oppskriften i morgen 🙂

IMG_2408

Nå tror jeg at ungene og jeg skal få i oss litt middag før kinoen.
Ha en super søndag!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *