Det mørkner

Du verden som det mørkner ute for tiden. Måtte sjekke og dobbeltsjekke klokken i dag tidlig, for så mørkt som det var halv syv i dag pleier det da virkelig ikke å være? Skulle tro det var natta fortsatt.
Men, klokka stemte og det var bare å komme seg opp. Heldigvis var det 6 plussgrader, så det var i alle fall ikke rim på plen eller biler. Det vil jo  hjelpe når vi stiller klokken til vintertid om 2,5 uke, men bare for en kort stund. Sakte menn sikkert blir det mørkere og mørkere igjen da også. Hmm….

sommer vinter tidEn litt mørk start på dagen for min del altså, men det gikk seg til. Hadde nok å bruke tiden på frem til klokka ble elleve. Da hadde jeg avtalt å hjelpe til i dagbank, for de var få pga sykdom og interne kurs. Kjente veldig på at det var lenge siden jeg hadde stått i kassa gitt. Knotet det litt til, men tror jeg gjorde greit nytte for meg. Timen gikk i alle fall fort og brått var klokka tolv. Da måtte jeg løpe bor til frisøren min.
Det er kjekt å ha frisøren 30 meter bort i gata, for da kan jeg bruke lunsjen min på en hårklipp når det trengs. Kjekt med kort hår, for det tok ganske nøyaktig 30 min å klippe, og så var jeg tilbake på plass igjen.

Fra klokka ett hadde vi interne kurs igjen, og vi kaller de K-dager. Fokuset er da på kompetanseheving, og det fylles på og friskes opp med kunnskap. Alle ansatte er delt opp i 4 grupper, og min gruppe var den 4. og siste. Som en avslutning på opplæringen hender det at vi har Kahoot. Det er konkurranse med 4 svaralternativer og temaet er det vi nettopp har vært i gjennom. Det gjeldt å svare fort OG riktig.
Vinnerne av de 3 første gruppene hører alle til avdelingen min (PM/BM) og er de jeg jobber tettest med til daglig. Forventningene til mine prestasjoner var merkbare for å si det slik. Vi skulle vinne over de andre filialene (banken har 4) og være beste avdeling i vår filial. Hva som gjorde utslaget er ikke godt å si, men JEG VANT!

2015-10-07 GodterDermed har vi på 2 dager og 4 konkurranser fått 4 digre godteposer på deling i avdelingen min. Hjelpe meg. Vi kommer til å trille ut døra før helgen kommer 🙂

Vel hjemme hadde jeg flotta ambisjoner om å beise videre i dag, men høyre håndledd/underarm var ikke enig. Det har vært merkbart irritert og verken i dag, så jeg fant ut at det ikke var så lurt å erte den mer akkurat nå. Tok derfor en pause og har kost meg med et opptak av “Alt for Norge” sammen med N i stede. Med en håndfull lakris og et stort glass Farris var lykken gjort.

IMG_2368 IMG_2369

One thought on “Det mørkner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *