Nok en dag

Nok en vel beiset ettermiddag er over. Hoppet rett i arbeidsklærne så snart jeg kom hjem i dag og fant frem malesakene. Rakk å beise langveggen på uthuset før lyset var borte. Følte virkelig at jeg jobbet i kamp om lyset, men hva gjør vel det når jeg rekker å komme i havn i tide 🙂
Da er jeg ferdig med å beise uthus for i år tror jeg. Alt har fått et strøk hvitt og siste strøket kommer til våren igjen. Det gjenstår litt forskjellig på garasjen, men jeg håper å være ferdig med andre strøket på den også i løpet av uken og førstkommende helg. Da er alt hvitt og flott, og jeg kan gå løs på nye prosjekter.

Nå har jeg akkurat snakket med mamma. Hun og pappa reiser til Thailand i morgen og blir borte i et par mnd. De har virkelig en slik pensjonisttilværelse som jeg håper at jeg kan få selv, når den tid kommer. Vi snakkes på skype ca en gang i uka, så det er ikke slik at vi ikke sees på 2 mnd. Det blir bare på en litt annen måte.

Da jeg kom på jobben i dag fikk jeg vite at det nå er ansatt en ny sjef. Han skal ta over jobben etter Anne, og det blir interessant å se hva slags ledertype han er. Vi hadde noen antagelser om hva vi kunne forvente oss, og vi fikk rett. Så får vi se hvordan den nye hverdagen blir når han begynner om ca 3 mnd.
En ting er i alle fall sikkert, og det er at han skal få en dedikert gjeng å lede. Vi er levende opptatt av bankens ve og vel, og har meninger om hva som bør til for at vi skal kunne gjøre en best mulig jobb. La oss håpe at den nye sjefen er lydhør og at han stiller med et åpent sinn. De egenskapene vi satte så høyt hos Anne.
Anne er forøvrig på plass i ny jobb fra i går av, og jeg vil tro at det er en stor overgang å gå i fra bank til kommune. Håper de behandler henne bra, for det har hun virkelig fortjent.

Da tror jeg at det er på tide at jeg får beisen ut av håret og får i meg litt mat. Kommer sterkere tilbake i morgen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *