Ny uke, nye muligheter!
Etter en fullpakket dag på jobben må jeg innrømme at ordenlig middag ble viktigere enn å beise i dag. Dermed ble det gul karri-wok og fornøyde unger.
Etter middag gikk gutta ut for å gjøre en jobb i garasjen, og jeg benyttet anledningen til å bake litt igjen.
Da jeg bakte eplekake for litt siden var jeg jo litt oppsatt på at neste gang skulle det bli skikkelig langpanne-eplekake. Med god hjelp av N gikk vi løs på oppgaven, og jeg skal love at det ble langpannekake. Var redd for at det skulle renne over kanten på langpanna, men det ser ut til å gå fint.
Gjorde en vri i dag, for jeg hadde lyst på mer epler inne i selve kaka også, så jeg tok ca halvparten av eplene og blandet i litt av kakerøra. Først vanlig kakerøre i bunnen av langpanna, og deretter eple-røre oppå der. Det ser ikke helt bra ut (røren ble farget av kanel), men de smaker forhåpentligvis bra 😉
Så skal det et godt lag med smør og perlesukker på toppen, og så var kaka klar for stekeovnen.
Og det ferdige resultatet ser ut slik. Så snart den er kald blir den delt i fire og lagt i fryseren. Kjekt å ha lett tilgang på noe godt å servere på kort varsel.
Måtte ta en prøvesmak, og resultatet ble veldig bra 🙂