Bedre samvittighet

I dag har jeg fått gjort litt med den dårlige samvittigheten min. Har en del beising som gjenstår på garasjen og det nye uthuset, men arbeidslysten har ikke vært spesielt påtrengende i sommer kan du vel si. I tillegg har det regnet så det holder, og da har jeg jo hatt enda en grunn til at det ikke har skjedd stort.

Til uken er det høstferie, og da hadde jeg planer om å få gjort noe med den dårlige samvittigheten. Ingen aktiviteter som MÅ gjøre på ettermiddagen, så da går det an å hoppe i arbeidstøyet med en gang jeg kommer hjem. Ungene skal til foreldrene mine noen dager også, så da er det ingen som lider under manglende middag de dagene. Håper å være ferdig i løpet av den kommende uka, hvis værgudene er samarbeidsvillige.

På grunn av hadleturen min i går ble det ikke noe beising da. Kunne selvfølgelig begynt da jeg kom hjem i tre-tiden, men da var det så godt å ha huset for meg selv og ha litt egentid. Dermed bare koste jeg meg i stede.
I dag var det derimot ikke noe som måtte gjøres, så da begynte jeg å beise. Har fått grunnet takutstikket på begge endene av garasjen og et lite takskjegg.
Da jeg var nesten ferdig fikk jeg besøk av en sommerfugl som plutselig kom og slo seg ned på armen min 🙂

IMG_2296På uthuset har jeg beiset den ene endeveggen og takskjegget på den ene langsiden. I tilegg tok jeg litt av veggen, men resten må vente til vi har fått vasket den. Det ligger en stor jordhaug der, og pga den og kraftig regnvær er veggen oversprutet av søle. Trenger en skikkelig runde med hageslangen, såpe og kost så blir den klar til beis den også.

IMG_2299 IMG_2300 IMG_2301 IMG_2302

I tillegg til at samvittigheten er langt bedre etter 6-7 timer utendørs i dag har det vært flott sol også. En skikkelig vinn-vinn situasjon 🙂

IMG_2303

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *