Deilig lørdag

Så er det lørdag igjen, og jeg har kost meg masse i dag. Fikk en god natts søvn omsider. Sier omsider fordi de siste nettene har vært småkaotiske og søvnen deretter. Har tatt opp masse problemstillinger i søvne og det fører jo til at man sover dårlig. Kanskje hjalp det at min kjære nå er hjemme igjen? Sov i alle fall veldig godt i natt 🙂

I dag har frøkna og jeg vært på en liten handletur. Var på Storsenteret og kjøpte bukser og gensere til N og litt småsaker som jeg trengte. Deretter spiste vi deilig Thai-lunsj. Muligheten til å få så deilig lunsj er grunn god nok i seg selv til å dra på shopping. Hi, hi…
N skulle på bursdag kl 14,15, så vi måtte passe på å være tilbake til det. Var en kjapp tur innom jobben så hun fikk skiftet til bursdagsklær og rakk selskapet i tide. Perfekt timing. Etter bursdagen skal hun bli igjen hos bursdagsbarnet og leke, så jeg henter henne i seks- syvtiden tenker jeg.

Innså i dag at denne bloggen påvirker flere enn meg gitt. Da vi satt til bords og skulle kose oss med lunsj i dag stoppet N plutselig opp. “Du mamma, kanskje vi burde ta bilde av maten vår så du kan skryte av den på bloggen din?” Jo da, jeg har visst tatt litt ekstra bilder i det siste skjønner jeg…. Vel, vi tok bilder, og her har dere skrytebildene våre 😀

2015-09-26 Thaimat  1015-09-26 Thaimai
Green curry med kylling. Suppe med spisepinner! Da vet du at det blir mye ris oppi for å få med seg alle godsakene. Frøkna tok bilde av egen mat. Grillspyd av svis med ris 🙂

Gutta mine er på tur til noen kamerater av mannen min i dag. Disse kameratene er litt mer flyinteressert enn folk flest, og de bygger et skala-fly av en Mustang. T har vært konsulent når det gjelder motoren, og nå har de akkurat startet den opp for første gang. Da måtte han innover både fordi han hadde lyst til å se selv og fordi de ønsket at han skulle sjekke at alt var som det skulle være. Guttungen fikk tilbud om å bli med, og ville han jo.

Nå har jeg sittet i mitt eget selskap og kost meg med episode 2 av “Gift ved første blikk”. Synes det er så herlige folk som er med, og håper det går bra med de. Det er jo ingen grunn til at ikke dette skal kunne gå veldig bra. Blir skikkelig i det romantiske hjørnet når jeg ser på sånt 🙂

Ønsker dere en deilig lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *