Svosj

Er det ikke sprøtt hvor fort uka går? Synes den består av mandager og fredager jeg, og i morgen er det nettopp fredag igjen.

Det har vært en litt rotete uke synes jeg. Mye forskjellig som har skjedd. Mandag var det jo valg, og det hadde mye av oppmerksomheten til oss alle. Så kom tirsdag og da gikk alle rundt og lurte på hvem som fikk “makta”. De som fikk flest stemmer var jo uansett avhengig i å samarbeide med andre, og alle vil ha viljen sin. Ingen vil jo gi noe uten å få nok tilbake. Naturlig nok.

Nå er vi på torsdag, og vi vet ennå ikke hvem som skal ta styringen og hvem som får ordføreren, men nå er jeg lei valg og politikk. Det har vært så lang tid hvor det har vært spenning mellom venner. Vennskap har jo ikke noe med politikk å gjøre i utgangspunktet, men i valgperioder vil politikken påvirke vennskapet. Noen er mer pågående enn andre og legger ut en masse “dritt” på Facebook blant annet. Selv har jeg sittet på hendene mine og forsøkt å ikke svare på noe av det som har blitt lagt ut, men det har ikke vært enkelt. Vet at enkelte har valgt å slette venner fordi de synes at det har tatt helt av med ukoslige meninger der ute. Det skulle ikke behøve å være slik. Nå håper jeg bare at vi kan legge hele valget bak oss og komme oss videre. Kan ikke fordra den spente stemningen. Gleder meg til hverdagen 🙂

Vel, vi er på torsdag og det regner katter og bikjer ute. Uværet “Petra” har kommet på besøk, men vi er heldigvis heldige her hvor jeg bor. I andre områder er det igjen store vannmengder som lager problemer. Vi har fjorden godt opp i hagen, men ingen oversvømmelser heldigvis.

Ha en fortsatt flott torsdag, folkens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *