Litt mer stein

I går hadde jeg en rolig start på dagen før jeg kjørte N i bursdag til ei venninne til kl 1200 Gjorde så en del ærend og var hjemme igjen litt over ett.

Mens jeg hadde vært borte hadde gutta vært av gårde igjen og hentet en pall til med belegningsstein. I halv fire tiden gikk jeg derfor ut og fortsatte der jeg slapp sist helg. Da N kom hjem fra bursdagen var hun håndlanger i et par timer før hun gikk lei og gikk inn. Det var jo tross alt lørdagskveld så det var vel fortjent.
IMG_2100
Jeg skulle bare legge litt til, og litt til, og litt til og innen jeg ga meg var jeg faktisk ferdig! Dermed har vi nå steinlagt ”kjørebane” fra plenen opp til porten i uthuset. Den må komprimeres i dag, men det blir så fint synes jeg. Mer helhetlig.
IMG_2106
Det ser kanskje ikke så fint ut når dere kikker på bildene nå, men hvis dere ser for dere at det er fylt opp med jord inn til steinen og planert gradvis ut til plenen så blir bildet bedre.

Som jeg har nevnt før måtte vi legge uthuset såpass høyt for å unngå å få vann inn i det når vår- eller høstflommen blir på sitt høyeste. Vi har hatt fjorden langt opp i hagen en god del ganger før, så vi vet hvor høyt vannet kan komme.
Det ligger en stor jordhaug på baksiden av uthuset som skal brukes til å fylle opp og lage en fin helhet. Dette er jorden som ble gravd vekk da vi planerte for å støpe sålen til uthuset. Nå er haugen overgrodd av ugress som må fjernes før vi kan få en graver hit til å planere. Spørs om ikke det blir dagens arbeidsoppgave for meg og andre her i huset som ikke har noe spesielt de må gjøre 😉
IMG_2101
Kjenner at jeg er øm og støl i hendene i dag. Uvant bevegelse for hendene og steinene er jo relativt store å holde rundt. Har jo ikke de største hendene akkurat. Småstøl i korsrygg og lår også, men det går seg til. Ikke noe problem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *