Litt shopping

Det tok jammen tid før vi var hjemme igjen i går. Vi hadde jo 1, 5 time kjøring hver vei, så det gikk bort 3 timer bare i kjøring, og når vi i tillegg brukte nesten 4 timer på kikking og shopping sier det seg selv at det ble sent før vi var hjemme igjen. Kvart på elleve, helt nøyaktig.
Trøtt? Ja. Men så fant vi mye morsomt også.

Utgangspunktet var at kollegaen min skulle handle bursdagsgave til sin bror på Le Creuset, og selv hadde jeg som tidligere nevnt bare lyst til å få litt av den følelsen jeg har på outlets i statene. En slik spontan tur er jo også sånt som krydrer hverdagen 🙂

Vi begynte allerede på bokhandelen, og der fant jeg både Trines Mat (1) og Verdens kjøkken, med mat fra Thailand. Jeg er veldig glad i Thailand, men det skal jeg fortelle om en annen gang. I tillegg fant jeg de 3 første bøkene i Kanekrøniken. M har lest to andre serier fra Rick Riordan og jeg tenkte at han sikkert ville sette pris på denne serien også. Og det fikk jeg rett i.

IMG_2081Så var vi innom Kari Traa hvor vi fant oss hver vår regnjakke. Jeg har lenge ønsket meg lang regnjakke, for jeg har en annen kollega som har en supertøff orange en fra Norrøna. Siden jeg ikke hadde lyst til å herme kjøpte jeg denne tøffe fra Kari Traa. Halv pris, så jeg betalte 750,- Så fornøyd!

IMG_2077   IMG_2078

Hos Bergans fant jeg en Venabu vindbukse til å bruke på skogsturer o.l. som i utgangspunktet koster 699,- Den hadde vært nedsatt til 199,-, men nå koster den 99,-.

M er veldig glad i hettegensere, helst uten glidelås. Hos Vans fant jeg denne (og flere andre) tøffe hettegenseren. Førpris 800,- men nå 400,-

IMG_2062

Hos Lille Vinkel solgte de masse forskjellige sko til 200,- pr par og 3 par for 500,- Dermed kjøpte jeg selvfølgelig 3 par. 2 til N og 1 til meg selv.

IMG_2059

Min handlerunde ble avsluttet hos Moods of Norway. Jeg har lenge hatt det for meg at jeg skulle hatt en Moods T-shirt. Vet ikke helt hvor dette kommer fra men det er sikkert et par år siden jeg fikk denne fikse ideen. Men så er det sånn at jeg (mesteparten av tiden) er litt for fornuftig og prisbevisst. Hver gang jeg har kikket på en Moods T-shirt har jeg enten ikke funnet noe jeg hadde lyst på, eller jeg har synes de var for dyre og latt være.
Men i går gjorde jeg endelig alvor av ideen. Det var halv pris på bl.a. t-shirts og jeg kjøpte omsider denne rosa varianten. For de som lurer på om t-shirten er et telt, sett i forhold til størrelsen på handleposen, så kan jeg fortelle at posen er veldig liten 😉

IMG_2072
Dette var veldig mye om min egen handling. Til informasjon så fikk venninnen min også handlet en god del, og ikke minst både bursdagsgave og julegave til broren sin.

Da vi omsider var ferdige med handlerunden vår så var klokka ti på ni om kvelden og vi hadde ikke en gang tatt oss tid til å spise under veis. Middagen ble derfor hver vår grillpølse i brød og desserten var boller med sjokoladebiter. Nam!

Så vendte vi nesen hjemover igjen.

One thought on “Litt shopping

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *