Baderomsflis

For 11 år siden bygde vi på huset og alt er ferdig og tatt i bruk bortsett fra badet. Da vi var kommet så langt var gemalen møkk lei av bygging og siden vi hadde et bad til lot vi bad nr 2 vente. Så gikk årene og etter hver ble frøkna på nå 11 år stadig mer utålmodig. Skulle vi ikke gjøre ferdig badet snart?

Vi har tenkt på å komme i gang mang en gang, men hver gang var det noe annet som hastet mer, eller tiltakslysten var rett og slett ikke til stede. Kanskje kan det bli en forandring på det nå?

I forrige uke og i går var vi derfor på tur og kikket på baderomsflis. Det er maaange år siden vi bestemte oss for ”Black galaxy” på gulvet. Det er en granittflis med en del skimmer i. Vi så den på et bad for 7-8 år siden og falt for den. Problemet er at med mindre man ønsker seg et sort-hvitt bad er det vanskelig å finne flis som passer til. Vi hadde tenkte at vi alternativt kunne bruke grå flis i en eller annen tone og det var den tonen vi nå jaktet på.

Siden ungene var godt fornøyd med kikkerunden vår i forrige uke dro gemalen og jeg på tur alene i går. Vi fikk kjempegod hjelp hos Modena i Drammen og etter all kikkingen innså vi at vi igjen falt tilbake til samme slutningen som vi har kommet til før.
Det enkleste er sort-hvitt bad.

Hvordan skal vi da unngå sjakk-bad. Eller et bad som blir veldig kaldt?

Vi tror at løsningen er kreativ bruk av mørk flis enkelte steder på veggen også, i tillegg til riktig bruk av belysning. Hvite vegger er et stort pluss for å få nok lys i rommet, og det er jo godt når badet blir på totalt 19 kvm. Noe vil gå bort til badstue, men det blir plenty med plass igjen.

Begynte å Google sort-hvite bad i går og her ser dere noen av inspirasjonsbildene jeg fant:

Bad 7Bad 3Bad 4Colorful Black And White Bathroom Interior Design Ideas Issues For Virtually Every Black And White Bathroom Ideas - TrenHomeNeste skritt blir å tegne rommet og planlegge lys og innredning. Vet også at jeg vil tilføre farge i rommet med håndkler osv.

Siden luften i grunn var gått ut av oss da vi kom hjem i går, og siden vi er bortreist på fredag, tok vi fredagstacoen i går.

Taco 0803 Taco 0803 2

Vi har en litt forenklet tacoversjon. Siden vi er skikkelig tacoavhengige og har det så og si hver fredag har vi en litt forenklet versjon. Ingrediensene er som dere ser over og med litt rødt i glasset til oss voksne. Alltid like godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *