Jeg er blogger!

Hvorfor blogge? Fordi jeg har lyst vel! Hi, hi..

Jeg har fulgt med på noen få ”kjendis-bloggere” fra tid til annen og synes det ser morsomt ut med blogg. Regner ikke med å bli nominert til Blog Awards akkurat, men kan jo ha det gøy for det.

Det som gjorde at jeg nå gjorde alvor av tanken var faktisk boken ”Den ene pluss en” Sånn rent bortsett fra at boken i seg selv er en skikkelig feel-good bok, så var det det at en av hovedpersonene starter en blogg som tente meg. Tenk hvis jeg også kunne nå ut til andre med mine hverdagsskriverier… Det hadde vært gøy! Kanskje jeg også har en ”egen flokk” der ute?

Min erfaring med blogger er ikke all verden, men den begynte med at jeg fulgte med på Pias verden en stund. Det er en herlig blogg fri for glamour og fantastisk uhøytidelig. Som et motstykke til dette kikket jeg også litt på Fotballfruens blogg. Den var annerledes, men helt grei. Er jo ganske fascinerende å følge med på en livsstil som er så forskjellig fra min egen, men etter hvert gikk jeg lei.
Den siste tiden (året) har jeg fulgt Emilie -Voe- Nereng sin blogg. Morsomt med ei relativt lokal jente som har gjort det så godt med bloggen sin. Den er ungdommelig og søt.

Dermed havnet jeg her!

Knoter veldig med å finne ut av mysteriet med søkbare ord i innleggene mine, men finner forhåpentligvis ut av det etter hvert. Blir gøy den dagen jeg er søkbar på Google. Har forstått at jeg ville gjort det enklere for meg selv hvis jeg hadde valgt Google sitt eget blogg-verktøy.

blogger-wordpress1Da ville jeg vært automatisk søkbar. Men jeg forsto raskt at jeg heller burde velge WordPress siden de gir større frihet og når jeg oppretter eget domene kan jeg lett flytte bloggen min dit.

wordpress-blogHåper jeg kan gjøre bloggen min brukbart interessant og verdt for deg å følge.
Gleder meg til fortsettelsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *