Godt nytt år!

Så er vi her igjen. Nok et år er i ferd med å renne ut i sanden, og nok et nytt år er like om hjørnet. Hvor ble året av? Ikke vet jeg, men fort gikk det i alle fall.

I dag ble det lang lat morgen, og en daff dag. Kom meg egentlig ikke i gang med forberedelsene til kvelden før klokken nærmet seg halv fem, men satser på at jeg kommer i havn i tide uansett.

Godsakene til stuffingen er laget og blandet med medisterdeigen. 

Kalkunfileten er åpnet opp og lommen jeg laget er fylt med godsakene på forrige bilde. Synes det er mye mer praktisk å fylle et kalkunbryst enn en hel kalkun. Jeg synes at det blir en mer saftig smak og en bedre utnyttelse av kjøttet. Alt kan spises og ikke noe blir kastet. Mmm…..
 

På tide å komme seg på kjøkkenet igjen og gjøre ferdig resten av godsakene, men først vil jeg ønske dere alle et riktig godt nytt år!

Kos dere med den gode maten og nyt hverandres selskap 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *